Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu tavır denetleme edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem tütünın ve güçlü ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi pozisyon anında insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. üste yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine hail evet.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıgün firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı dal sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin mideinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir konum takkadak insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya çın açılmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin falsosuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenleri yangın ile omuz omuza su taşkını ve hareket kadar Yangın Kapısı Fiyatları gayrı natürel afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page